hverdagsliv Ukategorisert

En uke utenom det vanlige

7. desember 2015

Hu og hei så var det mandag igjen!
Begynner du å bli klar for juleferie? Det gjør jeg! Men først: En uke proppfull av jobb, arrangementer og juleforberedelser. Ja, denne uka er i grunnen såpass full at jeg prøver å ikke hyperventilere når jeg tenker på den. Helt seriøst. Også prøver jeg å tenke at det er jo jeg selv som legger opp til dette, så jeg har faktisk ingenting å klage på! Det er jo et luksusproblem at jeg har så mange tilbud, for å si det sånn.

Det starter i dag med PT-time klokka 10. Trening har dessverre blitt noe bortprioritert i det siste, og det er ikke bra i det hele tatt. Jeg kjenner det på hele kroppen at den er stiv og tung. Men det er noe med den dørstokkmila. Når jeg har masse å gjøre ellers, synes jeg det er vanskelig å finne energi til å dra på trening rett og slett. For det er ikke alltid jeg føler at jeg får energi av det, og da er det så lett å finne unnskyldninger. Jeg har et mål om å være flinkere fra nyttår. Da må jeg virkelig prioritere tiden min litt annerledes.

Ellers har jeg et morsomt stylingoppdrag i dag, eller det vil si: Jeg skal være assistent på et stylingoppdrag. Og resultatet får jeg være med å nyte i morgen, for jeg skal hjelpe Elisabeth med å gjøre i stand til et middagsevent for Samsung jeg selv er invitert til. Jeg viser bilder og forteller mer om det seinere i uka 😉

Jobbing for rom123.no står selvfølgelig på planen, blogging, julebord med førstnevnte, kundekveld hos Frøken Rosa (bli med du også, sjekk her!) og frokostevent med IKEA. Og på toppen av det hele har jo håndball-VM startet og jeg skjønner ikke helt hvordan jeg klarte å planlegge så mye samtidig som kampene i innledningsrunden går. Hmm.. godt jeg har Get-boks og kan ta opp! Heia Norge!

Når jeg har sånne uker, har jeg en teknikk som pleier å funke ganske greit. Jeg tar rett og slett for meg en og en dag av gangen. Eller aller først lager jeg meg selvfølgelig en ukeplan der jeg setter opp alle avtaler og ting jeg skal huske på, og så forholder jeg meg til den resten av uka. En titt på den dagen i forveien, og jeg veit hva jeg har å forholde meg til neste dag. Skal jeg tenke på alt som skjer samtidig blir jeg bare stressa, så å kanalisere det ned til en og en dag om gangen er redningen.

Men sånn egentlig lurer jeg på når jeg skal lære. At jeg ikke helt har kapasitet til å gjøre så mye hver dag. At jeg som en relativt høysensitiv person MÅ ha dager innimellom der jeg ligger på lading alene. Jeg blir nesten litt gal i hodet av å ikke få alenetid, ja så sær er jeg. Det er jo ikke noe gøy å gjøre ting når det egentlig bare føles som stress? Og sånn for å virkelig prøve å forstå seg selv: Er det tanken på at det skjer så mye som er mer utmattende enn å faktisk gjøre tingene?

Jaja, jeg bestemmer meg ihvertfall her og nå for at jeg skal glede meg til hver eneste ting jeg skal gjøre. Også skal jeg forsøke å få nok søvn, huske på å koble ut i noen minutter her og der og ikke glemme å spise.

Jeg håper du får en fin mandag og ei uke akkurat sånn du vil ha den. Del gjerne dine tips til hvordan du kommer deg gjennom uker med masse på programmet – uten å bli superstressa av det! 🙂

***Ann Merete

1 kommentar

 • Svar Merete 7. desember 2015 at 20:33

  Busy bee du 🙂
  Slike uker har jeg hver uke – og ja, trikset er å ta én dag av gangen. Mer får du ikke gjort uten å bli stressa!
  Nyt hver eneste ting! Og gled deg over at du har mye å gjøre!

  Ønsker deg en finfin uke!

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.