blogganbefaling Ukategorisert

BLOG LOVE ~ DRILL & DESIGN

14. januar 2016

Det er ikke så lenge siden jeg oppdaget bloggen, og jeg er litt sånn «jøss, hvorfor har jeg ikke sett denne før?». Jeg husker egentlig ikke helt hvordan jeg fant bloggen Drill & design, men jeg er jammen glad jeg gjorde det. Her får du smarte oppussingstips, fine DIYs, interiørsnakk og lun humor. Tuva, som skriver bloggen, bor for tiden med mann og barn i en leilighet på Tøyen, men her om dagen spontankjøpte de rekkehus på Kampen! Gøy å følge med på altså! 🙂 På bloggen får du detaljert informasjon om hvordan leiligheten er pusset opp, med før- og etterbilder og smarte tips. Masse inspirasjon!

(Her kan du se bloggene jeg har anbefalt før).

Ta en tur innom Drill & design du også – kanskje du også blir frelst?

Alle bildene er tatt av Tuva / Drill & design.

drill og design barnerom

drill og design stue før og etter

drill & design kontor

2 kommentarer

 • Svar Silje 15. januar 2016 at 12:24

  Takk for tipset! Jeg har allerede latt meg inspirere og vurderer nå nye håndtak på kjøkkenet:)

  • Svar KREATIV-I-TET 21. januar 2016 at 23:32

   Så bra du ble inspirert, Silje! Sånne håndtak er utrolig fine, jeg lagde noe lignende på noen skoskap vi har i gangen 🙂

  Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.