boligpluss DIY Ukategorisert

Jeg ble nominert til «Årets DIY-tips» på Oslo Design Fair

29. januar 2016

For et par dager siden fikk jeg en veldig hyggelig nyhet. Jeg hadde blitt nominert av BoligPluss som én av fire finalister til å vinne prisen «Årets DIY-tips»! Prisen skulle deles ut i dag på Oslo Design Fair og da måtte jeg jo nesten ta en tur ut til Lillestrøm igjen. Sånn egentlig var planen å bli hjemme for å lage dagens DIY her på bloggen, men da ble det jo dessverre ikke tid til det. Jeg skal se om jeg kanskje får tid og ånden over meg i helgen i stedet 🙂

Men tilbake til prisen! Jeg ble nominert sammen med 3 andre utrolig stilige DIY-ideer, så jeg turte ikke å håpe så mye på å vinne. Tipset jeg fikk finaleplass for var den kule Dot-vasen jeg lagde av et tomt middagsglass og filtkuler, og den kan du se hvordan jeg lagde her. Jeg må jo si at det var utrolig stas å bli nominert, siden jeg digger å formidle kreativitet, tips og ideer. Jeg har en filosofi om at det skal være enkelt, billig og gøy å lage ting selv. Også skal man faktisk få lyst til å ha tingene man lager hjemme i interiøret!

årets diy-tips kåret av boligpluss

Disse flotte DIY-tipsene var altså valgt ut som finalister. Store, stilige møbler og min lile vase, hihi 🙂 Jeg tenker at av disse fire er det ihvertfall mitt prosjekt som tar kortest tid og som faktisk er litt gjenbruk (det tomme middagsglasset inni), de andre krever både litt mer tid og høyere score på handy-skalaen.

Da jeg satt på benken nedenfor scenen i dag ute på messa må jeg innrømme at hjertet dunket litt ekstra fort da kåringen i min kategori kom. Først kåret de «Årets interiørprodusent på Instagram» og det ble @bloomingville_interiors. Deretter ble «Årets interiørnettbutikk på Instagram» utropt og det ble flinke @nordiskehjem. Så var det «Årets DIY-tips» og jeg prøvde å snapchatte hele seansen (sjekk annmeretes på snap om du vil se), men følte jeg nesten skalv litt på hendene der jeg satt. Vinneren ble dyktige @ann_ingrid som har lagd den kule lampa oppe til høyre, og det skjønner jeg godt! Hun var min favoritt til å vinne også, dessuten heier man jo alltid på en navnesøster.

Så da ble det ingen seier, men jeg er veldig glad for nominasjonen uansett! Utrolig gøy med anerkjennelse for noe man brenner sånn for! Det inspirerer jo bare til å fortsette å la kreativiteten blomstre (i vasen..høhø..)
Tusen takk til BoligPluss for at dere synes vasen min var finalist-verdig 🙂

***Ann Merete

1 kommentar

  • Svar Har en drøm... 29. januar 2016 at 22:15

    Gratulerer anyway!!
    Kult å bli nominert, og blant de fire beste:-)

    Happy helg!

  • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.