instagram Ukategorisert

Dette skjedde i januar

31. januar 2016

Og vips, der var januar straks over. En måned jeg husker som iskald og hvit utendørs, og hostete og tett i huet innendørs. Det er vel nesten som det nye året ikke helt har startet for min del, og i dag psyker jeg meg opp til at 1. februar skal bli MITT nyttår. Det er rart med det, men når det kommer til endringer som skal gjøres eller mål som skal nås, funker det alltid bra å starte i begynnelsen av en måned eller ei uke. I morgen er det både ny måned og ny uke, så da er det jo helt perfekt.

Her er noen glimt fra Instagram’en min i måneden som gikk. Om ikke annet har jeg klart å være litt kreativ, for litt må man jo finne på når man er litt stuck innendørs. Jeg satser på at februar blir awsome!

Følg meg gjerne på @annmeretes hvis du har lyst 🙂

instagram annmeretes

instagram annmeretes

instagram annmeretes

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.