inspirasjon interiør kjøkken moodboard samarbeid Ukategorisert

Drømmefliser til det nye kjøkkenet

6. februar 2016

//Reklame – I samarbeid med Right Price Tiles

Jeg tenker stadig på oppussing av kjøkkenet. Det er noen valg som må tas, en del planlegging som må gjøres og masse inspirasjon å titte gjennom. Vi er ikke klare til å gjennomføre noen oppussing riktig ennå, men å planlegge og drømme er det jo bare å starte med.

Jeg har alltid tenkt at vi skal ha fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Jeg synes det er vakkert og jeg tror det virkelig kan «gjøre hele kjøkkenet» om man velger noen fliser som gjør litt ut av seg. Vi ser for oss en ganske hvit og stram kjøkkeninnredning, og da tror jeg noen lekre fliser kan bryte det hele opp litt.

Denne uken skulle jeg egentlig være med min nye samarbeidspartner Right Price Tiles på flismesse i Valencia, men siden jeg har vært syk så lenge og fortsatt ikke følte meg helt i form måtte jeg avlyse. Det var dumt fordi jeg hadde tenkt å ta bilder av inspirerende fliser jeg kunne drømme om å ha på kjøkkenet, og kanskje påvirke innkjøperne i Right Price Tiles til å ta inn noe jeg virkelig liker. Menmen. Jeg er sikker på at Annette og Christian som var med på turen kom med masse gode innspill. Du kan forresten se bilder og film fra messen på bloggen deres her.

Uansett har Right Price Tiles mye fint å velge mellom allerede, og jeg har tatt en titt på sortimentet og plukket ut noen fliser jeg kan tenke meg å ha på vårt (etter hvert) nyoppussede kjøkken.

hexagonfliser right price tiles

Heksagon-fliser er virkelig noe jeg liker. Jeg spottet noen lekre bilder av dette allerede for over et år siden, og har hatt det i tankene siden. Det er noe med disse sekskantede flisene som tiltaler meg veldig og spesielt de som er av litt mindre størrelse. Right Price Tiles har allerde noen av disse inne, den litt mørkere du kan se øverst til høyre på bildet. Denne heter Mosaic Hexagon Bleached Oak og har en slags imitasjon av trestruktur. Øverst til venstre ser dere et bilde som Annette og Christian tok på flismessen i Valencia, jeg har lånt det fra Instagram’en deres. Flisene dere ser nederst til venstre er litt større heksagon-fliser som er på vei inn i sortimentet nå. Med disse kan man jo enten velge én, to eller tre farger sammen! Eller kanskje bare hvite med mørk fug? Eller den grå med hvit fug. Jeg får noen ideer nå altså 🙂

voxtorp kjøkken ikeaFoto: Ikea

Voxtorp-frontene fra Ikea er en kjøkkeninnredning jeg liker godt og lurer på om vi skal velge. Tenk så stilig det hadde vært med heksagonfliser mellom benk og skap her!?

 

klassiske fliser right price tiles

De klassiske rektangulære hvite metroflisene er det MANGE som har valgt før meg, men jeg synes de er fine, jeg altså! Her kan man jo også variere uttrykket med å velge fug i enten mørk eller lys farge. Kjøkkenet på bildet over er fra HTH, og det er jo skikkelig stilig med disse flisene oppover hele veggen, da! Vi skal som sagt ha overskap over hele linja helt opp til taket (i desperat behov for skapplass!), så området med fliser hadde ikke blitt like stort. Fint hadde det blitt uansett. Right Price Tiles har flisen Bisel Blanco i sortementet sitt.

overraskende fliser

Når man tenker på fliser er det ofte kvadratiske eller rektangulære på rekke og rad man ser for seg. Men det finnes jo så utrolig mye mer! Rektangulære fliser kan legges i et kult fiskebeinsmønster, som du ser øverst til høyre på bildet over. Eller som mønsteret på det lille bildet under. Right Price Tiles har en mosaikkflis som heter «Mosaic Parallel White Pickled» som gir noe av den samme effekten. Jeg synes flisene på bildet oppe til venstre er superfine også, så jeg håper RPT har tatt inn noe lignende nå!

Åh, det finnes masse mer inspirasjon og flotte fliser, men jeg tror jeg stopper der nå. Valgene blir noen ganger for mange! 😉 Du kan sjekke ut både fliser og priser på hjemmesiden til Right Price Tiles. Og du, vet du at de har gulv også?

***Ann Merete

Lagre

8 kommentarer

 • Svar Dina 6. februar 2016 at 20:07

  Har hatt metroflisen fra right price tiles to ganger og jaggu kommer jeg ikke til å velge den en tredje også – elsker den!

  Spent på hva dere ender på!

  • Svar KREATIV-I-TET 7. februar 2016 at 21:48

   Ja, den er jo så fin! Liker den altså 🙂 Vi får se hva det blir, akkurat nå føles hele oppussingen litt i det blå siden man ikke er helt enige om når den skal settes i gang 😉

 • Svar Wenche 10. februar 2016 at 11:37

  Valgte hexagon flis på begge baderomsgulvene (10x10cm)og i hall(30×30 cm) i grått.Så fargetone og mønsteret gjentar seg gjennom huset(moderne funkis inspirert:)Og det ble,vellykket!Ikke sånn som hos nabo’n med metroflis akkurat;)

  • Svar KREATIV-I-TET 16. februar 2016 at 23:29

   Åh, det høres veldig stilig ut! Liker godt hexagon-formen altså, så det må vurderes veldig sterkt! 😀

 • Svar Trine 8. februar 2017 at 16:04

  Hei, vet du hvor man får tak i flisene som du har lagt under bildet ditt som heter «Inspirasjon» og «Fiskebein»?

  Pusser også opp kjøkkenet, lykke til med ditt prosjekt 🙂

  • Svar annmerete 9. februar 2017 at 19:02

   Hei Trine,

   Det husker jeg dessverre ikke, men om du google «Hexagon tiles» burde du finne noe spennende der ute 🙂
   Lykke til med kjøkkenet! Her har vi flyttet ut fra leiligheten og endt opp i hus… blir noe oppussing her også 😉

 • Svar Trine 19. februar 2017 at 22:51

  Hei, mye fint her 🙂 Vet du hvor man får kjøpt flisene som er over teksten «Inspirasjon» på et av bildene dine?

 • Svar Trine 19. februar 2017 at 22:52

  Takk for svar 🙂

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.