hverdagsliv jobb Ukategorisert

Snart reiser jeg – og dette ble vinneren av giveawayen

8. februar 2016

Mandag! Disse mandagsinspirasjonsinnleggene mine datt visst helt vekk etter at jeg sluttet med collagene av bilder, men nå kjenner jeg meg litt klar for å skrive et igjen. Denne mandagen er spesielt hektisk, siden jeg pakker kofferten i kveld og reiser til Stockholm tidlig i morgen! Stockholmsmässan står på planen og da er det om å gjøre og få unna mest mulig på hele ukas to do-liste i dag. Jeg har brukt mestparten av helga også altså, så jeg håper å være noen lunde ajour i kveld.

Her på hjemmekontoret står musikken på, om ikke full guffe, i hvert fall ganske høyt. Donkeyboy med Lost er øyeblikkets sang. Jeg har akkurat gjort unna fredagens DIY til bloggen, faktisk! Jeg tror aldri jeg har vært så tidlig ute før. (Har en plan om å få lagd mange på en gang en dag, men det blir foreløpig med tanken…). Lunsjen inntas i skrivende øyeblikk; to grove knekkebrød med avokadomos, løk og egg. Noen kaffekopp har det ikke blitt ennå i dag, men etter lunsj skal det bli godt med en Nespresso Caramelitto med steamet melk. Ekstra lett gir best skum. For øvrig min favoritt blant de kapslene jeg har smakt til nå.

travel essentials

Ute regner og snør det om hverandre. Det er et miserabelt vær om dagen altså. Skiene står fortsatt ubrukt 🙁 Jeg skjønner jo at jeg må en tur i høyden der snøen er, men det var dette med tid da. Ta seg tid, det er det jeg må. Prioritere. Det er ikke spådd noe bedre vær i Stockholm heller, men så skal vi ikke være så mye ute heller, da. Det blir gøy å oppleve en messe utenlands for første gang! Jeg kommer til å sitte igjen med masse inntrykk etterpå og forhåpentligvis noen nye bekjentskaper og kontakter. For det er faktisk ikke sånn at vi bare går rundt og daffer på sånne messer, det er en del jobb også. Jeg håper jeg kan få tid til å vise dere litt på bloggen her etter hver messedag.

Og ja, så har jeg trukket vinner av giveaway’en! Det ble tatt 110 lodd og random.org hjalp meg å trekke ut Lina fra Villastrandeng.blogg.no som vinner! Her er kommentaren hun la igjen: «3 lodd på meg. Kjøpte meg en Omaggio vase i medium str. før jul, men den ble gitt bort i gave til svigermor. Mannen i huset lovte å sørge for at noen ga meg en i julegave. Fikk jeg en? Neida! Håper derfor lykken er med meg her»

Gratulerer med ny Omaggio-vase, Lina! Hyggelig å være den som gir deg en når ikke mannen klarte å ordne biffen 😛 Jeg kontakter deg på mail.

Yesyes, da er det bare fortsette videre på to do-lista. Nå er det rom123.no sin tur og etterpå Nytt nå-spalten min til papirmagasinet. Sa jeg at jeg digger jobben min? 😀

Ha en deilig mandag og ei finfin uke!

***Ann Merete

2 kommentarer

 • Svar Janniche 9. februar 2016 at 13:13

  Heia deg!! Jeg blir så utrolig inspirert av deg, og føler at vi har gått / går litt samme veien 🙂
  Nå er jeg i gang med runde 2 på skrivekurset til Vivian, og nå begynner det endelig å løsne, skikkelig! Det er så gøy! Nå er det ikke lenger bare LYSTEN til å skrive som er der, nå kommer bokstaver og ord ned på papiret og jeg føler formelig at jeg bare SPRUDLER OVER av energi 😀
  Håpet, og planen (selv om jeg ikke tør si det høyt) er å kunne leve av skrivingen, litt sånn som deg med noen faste oppdragsgivere og resten frilans.
  Kos deg masse på messe, jeg gleder meg til å lese mer om det! 🙂

  Klemmer, Janniche

  • Svar KREATIV-I-TET 16. februar 2016 at 23:31

   Hei Janniche! For en utrolig fin og koselig kommentar, tusen takk! 😀 Dette er grunnen til jeg blogger altså, det må jeg bare si. At jeg kan inspirere deg til å gjøre det du drømmer om gjør meg ydmyk og veldig glad! Og så glad for å høre at det løsner for deg på kurset – når man kan skrive uten å tenke noe særlig – DA er det gøy med tekst.
   Jeg heier på deg også og du må bare fortsette å oppdatere meg på hvordan det går med kurset, skrivingen og drømmen din!
   Stor klem!

  Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.