meg og mitt

– Vil du gifte deg med meg?

3. mars 2016

Bloggen har ligget litt stille den siste uka. Jeg har hatt tankene heeelt andre steder. I tillegg har jeg stresset med å ferdigstille regnskapet for 2015 (note to self: Legg inn alt underveis!) – så da har jeg ikke fått delt noe her. Noen ganger er det jo bare sånn. Når noe prioriteres må noe annet vike.

Så ja… hodet har altså vært litt opptatt av andre ting. For hva prøver jeg å hinte til i overskriften til dette innlegget egentlig? 🙂

Jo, som dere kanskje har fått med dere var det jo skuddårsdag på mandag, og jeg har i grunnen tenkt ganske lenge at om ikke min kjære hadde fått ut finger’n innen den tid så hadde jeg lyst til å slå til selv. Ikke at jeg MÅTTE gjøre det på selve skuddårsdagen, vi lever jo tross alt i likestillingens tid, men fordi jeg syntes det hadde vært litt gøy å faktisk utnytte nettopp den dagen til det.

vil du gifte deg med meg

Som tenkt så gjort: På mandag fridde jeg til kjæresten min! 😀
Han sa heldigvis ja (ikke at jeg tvilte på det egentlig) så nå er vi forlovet og det kjennes veldig bra ut – samtidig noe surrealistisk. Nå skal vi gifte oss, liksom!
Dato og opplegg er ikke satt i det hele tatt, det må vi ta litt etter hvert.. akkurat nå bare nyter vi denne litt nye statusen. Det eneste jeg veit er at det ikke blir i år i hvert fall. Når vi har venta over 10 år på forlovelse trenger vi jo ikke akkurat å stresse med bryllupet heller 😀

***Ann Merete

 

16 kommentarer

 • Svar Solveig HH 3. mars 2016 at 16:49

  Gratulerer så mykje

 • Svar Trine - Klisjéhjemmet 3. mars 2016 at 17:41

  Hurra! <3 <3

 • Svar Ingrid E 3. mars 2016 at 17:46

  Så gøy, gratulerer! 🙂

 • Svar Nann Karin 3. mars 2016 at 19:42

  Det liker jeg, å benytte deg av muligheten<3
  Gratulerer til dere, – hurra <3

  • Svar KREATIV-I-TET 8. mars 2016 at 21:56

   Tusen takk, Nann Karin! 😀 Ja, en må jo nesten benytte seg av muligheten – selv om jeg tenker at man egentlig kan gjøre det når som helst. Var bare litt morsomt å faktisk velge den dagen 😉

 • Svar Kirsti 3. mars 2016 at 19:59

  Hurra. Gratulerer! Digger at du gjorde det selv.

 • Svar May Hege 3. mars 2016 at 20:11

  Herlig! Gratulerer!

 • Svar Franciska 4. mars 2016 at 00:24

  Så hyggelig! Gratulerer masse! ❤️

 • Svar Vibeke Livingdelux 4. mars 2016 at 01:43

  Fantastisk!! Gratulerer masse masse!!

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.