instagram

Dette skjedde i februar

7. mars 2016

Februar. Ikke visste vel jeg at du skulle bli slik en milepæl i livet. Eller nå prater jeg litt tull, jeg hadde jo mine planer og ideer om hva som skulle skje.

Jeg visste aldri helt hvordan jeg ville gjøre det, men uansett hva jeg tenkte på følte jeg de viktigste ingrediensene var han og meg. Og ordene jeg sa. Ikke fyrverkeri, spektakulære stunts eller dyre gaver. Ingen klisjeer, ingen påtatthet. Ikke noe publikum eller fremmede scener. Nei, det ble akkurat det jeg følte var riktig for oss. Hjemme i vår egen stue.

Jeg synes det er fint at det siste bildet fra Instagram-feeden min i februar er akkurat dét bildet. Med rosene som han fikk (ok, dét var litt klisjé, da). Selv om jeg mistet flere følgere enn vanlig da jeg la det ut (hva er greia med det egentlig?) er det viktig for meg og jeg får alltid gode følelser når jeg ser på det. Ellers ble måneden på Instagram fyllt opp av interiør, som vanlig noen reposter, tur til Stockholm og interiørnyheter.

Jeg bestemte meg for å opprette en egen Instagram-konto for bryllupsinspirasjon, slik at @annmeretes fortsatt holder seg til interiør og litt til. Du kan legge til @annmeretes_wedding om du har lyst til å følge med. Foreløpig noe tomt, men jeg tenker å legge ut ting jeg inspireres av og vil samle på med tanke på det som skal skje. Ikke at vi ennå helt har kommet til det stadiet at noe som helst er planlagt, hihi.
instagram annmeretes februar

instagram annmeretes februar

instagram annmeretes februar

2 kommentarer

  • Svar Julianne 8. mars 2016 at 11:20

    Åhh <3 Så fint! <3 <3 <3 <3

  • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.