påske

Egg uten stempel

16. mars 2016

Til påske er det gøy å gjøre noe kreativt med egg. Noen vil male dem, andre kanskje lime på ting, mens noen faktisk ønsker å ha dem helt hvite. Er du av sistnevnte typen, eller du ønsker å ha noen egg uten de grelle rosa stemplene finnes det råd. Hittil har jeg trodd at man måtte dra på spesialforretninger for å få tak i egg uten stempel, men i går fant jeg faktisk noen på Rema1000. Det var en 6-pakning med «Gårdsegg» fra EK. En bonus er at eggene er fra frittgående høner som får 100% vegetabilsk fôr, og de er veldig gode – jeg testet dem i en eggerøre etter at jeg blåste ut eggene.

Et annet tips jeg har plukket opp fra @kreasiw er at Panduro har fått inn et slags sugeverktøy som gjør det mye enklere å få ut innmaten av eggene. Å blåse gjennom de små hullene kan jo gi enhver hodepine. Jeg har ikke somlet meg dit for å kjøpe en ennå, men kjenner at jeg burde gjøre det.

Hvordan liker du å pynte påskeeggene?

hvite egg uten stempel

2 kommentarer

 • Svar Anne-Marie 22. mars 2016 at 14:38

  Hei hei!
  Ville bare takke for alle gode tips og ideer jeg har fått fra bloggen din.
  Gleder meg til å følge deg videre å se hva som kommer☺
  Ta gjerne en tur innom min blogg en gang 😉
  Hilsen AM
  Ha en god påske ☺

  • Svar KREATIV-I-TET 17. april 2016 at 22:51

   Hei Anne-Marie!
   Først tusen takk for fin kommentar og så beklager for at jeg har vært supertreg til å svare!!
   Veldig koselig å høre fra deg og at du setter pris på det jeg deler.
   Klem fra Ann Merete 🙂

  Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.