oppussing

Sannheten må frem

12. april 2016

Noen ganger tar ting fryktelig lang tid. Spesielt når det er noe man i grunnen ikke synes er noe moro. For jeg må ærlig innrømme det: Jeg er egentlig ikke så veldig glad i å pusse opp. Ikke at det kommer som noen overraskelse, men jeg trodde liksom at jeg likte det mer. Men nei, det er fryktelig kvialt og helst vil jeg unngå det om jeg kan. Hadde jeg kunne knipset og resultatet stod der ferdig på et blunk hadde jeg ikke sagt noe. Dessverre er det jo ikke akkurat så enkelt…

For ganske lenge siden, faktisk akkurat ett år pluss ei uke, skrev jeg dette blogginnlegget. Det handlet om at jeg gruet meg til å sette i gang med å pusse opp toalettrommet vårt. Og vet du.. da jeg startet på helsparklingen – for JA, jeg kom faktisk i gang til slutt – fant jeg fort ut at det var noe hersens dritt. Rett og slett. Det var vanskelig! Så det endte med at en halv vegg, og ikke dét en gang, ble sparklet et tynt lag, og så stoppet det. Så stod veggen der halvsparkla og jeg bestemte meg for å leie inn hjelp. Etter litt om og men og tullete ting jeg ikke gidder å skrive om her en gang har det faktisk ENDELIG skjedd noe!

toalettrom oppussing underveis

Hele rommet er endelig sparklet og slipt!! Som du kan se på bildet rett over til høyre kunne nok jobben vært gjort bedre (som samboeren sa «altså, pappa ville ikke ha sagt seg ferdig om det så slik ut»), og det er jeg klar over. Men etter alt styret i forkant er jeg faktisk bare glad for at hele rommet har blitt sparklet og veggene er slette. Så godt som i hvert fall.

Nå har jeg faktisk vært hos Nordsjö og ordnet både grunning og maling også (#sponset), så nå gleder jeg meg til å male! Ja, for maling er jo bare moro sammenlignet med det der! Er såå glad for at jeg valgte å ikke gjennomføre helsparkling selv – spesielt om du ser på støvmengden på bildet over til venstre…. Fytti for en jobb!

Inspirasjonscollagen min er fortsatt den samme, bare at fargen på rommet har endret seg. Den er ikke helt lik som på bildet under her, men noe i samme gate. En ganske mørk farge til et så lite rom, men nå skal man jo ikke gjøre noe annet enn å sitte på do der, så da gjør det ikke noe. Gleder meg til å vise etterbilder når jeg får svingt malekosten og ordnet de tingene som skal inn.

inspirasjon oppussing toalett

#1 – Maling på veggen: Dark Lyon | L2.18.16 fra Norsjö
#2 – Bytte lampeskjerm i taket: Krusning fra IKEA
#3 – Morsom plakat på hylla: JAVELL fra Pictureit
#4 – God duft som kan overdøve annen duft: Duftpinner, Compagnie de Provance fra Ting
#5 – Et par små skap til å ha doruller og diverse: Valje fra IKEA
#6 – Lekker dorullholder: Ferm Living fra Keiserens Nye
#7 – Kunstig plante på et mørkt rom: Oliventre fra JYSK
#8 – Skal freshe opp dorull-kurven med litt hvitmaling (Fotocred: Popsugar)
#9 – Kanskje ei kul hylle i stedet for / i tillegg til skap? Frama fra Room21
#10 – Gullspeil! Skal henge opp det jeg kjøpte på loppis i fjor! (Fotocred: Hviit)

1 kommentar

  • Svar Margrethe 18. april 2016 at 01:18

    Hehehe. Helt enig – det morsomste er når grovarbeidet er gjort og man kan begynne på maling, styling og pynting. Lykke til med prosjektet, det ser ut som om det kommer til å bli kjempefint utifra inspirasjonslista di! 🙂

  • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.