blogganbefaling

BLOG LOVE ~ TUSEN OG EN HATT

22. mai 2016

Åh, denne «spalten» forsvant litt for meg, men nå, nå har jeg en perle av en blogg å vise dere!

Det er noe med tekstene og bildene til Julianne med bloggen Tusen og en hatt som treffer meg langt inn i magen. På en bra måte. Det er liksom livet, beskrevet like enkelt og komplisert som det er. Små glimt fra hverdagen, interiøret, maten, stemningen. De små detaljene som til sammen blir helheten. Fragmenter av øyeblikk og små gleder det er så viktig å legge merke til.

tusenogenhatt07

Julianne og samboeren hennes flyttet inn i nytt hus i Kongsberg i fjor, og er virkelig i gang med å sette sitt personlige preg på det. Mønstrete tapeter, brukte skatter, selvdyrkede grønnsaker i vinduskarmene. Koselig og stilig på en gang. Det bor også en annen veldig livlig og morsom krabat i huset som rettmessig krever sin plass i både interiøret og på bloggen; hunden Balder. Det er så fint å ta med dyrene i bilder, synes jeg. De er jo der. De vil være med på det som skjer.

tusenogenhatt05

Julianne klarer det kunststykket det er å vise bilder av vakkert interiør som samtidig oser kos og hygge. Du ser at det bor noen der. Også er hun veldig god på mat. Med fokus på sunnhet, økologi og dyrevelfred. Hun har akkurat sånne langsomme søndager som jeg drømmer om å ha.

tusenogenhatt01

Med gullkant på tilværelsen og sin helt egen stil synes jeg Tusen og en hatt er en blogg det er verdt å komme tilbake til. Gang etter gang. Ta en titt du også, kanskje du tenker det samme.

tusenogenhatt04

tusenogenhatt03

tusenogenhatt02

Alle bildene er lånt fra Tusen og en hatt.

***Ann Merete

Følg meg på
Instagram: @annmeretes
Snapchat: annmeretes
Facebook: Kreativ-i-tet

Lagre

Lagre

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.