inspirasjon reise tips

Et sted å besøke i sommer: Artilleriet Studio i Gøteborg

13. juni 2016

Det går gjetord om den fine interiørbutikken Artilleriet som ligger i Gøteborg. Her om dagen fikk jeg mail om at de har åpnet noe som heter Artilleriet Studio også – en kreativ møteplass med tre rom og kjøkken! Her har de samlet kunst, møbler, tekstiler og detaljer, innredet som et hjem. Her kan man slå seg ned i ro og mak, få inspirasjon, handle fine produkter som stilles ut der eller bare se. Du må booke tid på project@artilleriet og åpningstidene er onsdag-fredag mellom kl 12 og 18, lørdag 11-16 og søndag 12-16. Studioet finner du i Magasinsgatan 19 / Vallgatan 3 i Gøteborg. Du kan se mer her.

Her er noen bilder som kom på mail fra Artilleriet:

artilleriet studio

artilleriet studio

artilleriet studio

artilleriet studio

artilleriet studio

artilleriet studio

artilleriet studio

***Ann Merete

Følg meg på
Instagram: @annmeretes
Snapchat: annmeretes
Facebook: Kreativ-i-tet

Lagre

1 kommentar

  • Svar Wenche 13. juni 2016 at 18:09

    Nja..var innom der lørdag og søndag.Det er jo endel snasne ting da..men dyrt og mye finner en andre steder til bedre priser.Det blir litt gjetord om Artilleriet,som tja kanskje noen ikke vil innrømme det,som har vært der..skuffet?Neida,det var andre gangen der nå.Tomhendt gikk jeg nå derifra denne gangen også…Men opphauset?Vel,det ser ikke slik ut som på disse bildene ihvertfall!ja.Norrgavel eks ligger rett over gata.Da Matteo,spisestedet rett utenfor.Pølsevogna,med steindyre og gode pølser.Gøteborg,is the place!

  • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.