giveaway

Giveaway! Vinn fine notatblokker fra ViSSEVASSE

15. juni 2016

Edit 22.06.16: Konkurransen er avsluttet og vinneren trukket ut. Det ble @gul_huset som vant, hun deltok på Instagram.

I samarbeid med danske ViSSEVASSE har jeg fått lov å gi bort et sett med de fine notatblokkene de har kommet med nå til en av dere som følger meg! Notatblokkene kommer i forskjellige farger og med ulik tekst, og er fine å notere ned ukesplaner, huskeliste, mål, handlelister osv. på. Selv elsker jeg å lage lister, og disse i rosa og grått passer perfekt både i farge og med morsomme overskrifter. Du kan se alle blokkene her og finne ut hvilke du ønsker deg om du vinner. Premien er 1 stk i A4, 1 stk i A5 og 1 stk i A6 til én vinner.

Se litt lenger ned for hvordan du blir med i konkurransen! 🙂

giveaway vissevasse blokker

giveaway vissevasse blokker

Denne ukeplanen er fin, inndelt med dager og plass til notater på siden. Jeg digger rosafargen også 🙂

giveaway vissevasse blokker

giveaway vissevasse blokker

giveaway vissevasse blokker

Jeg kommer til å legge ut konkurransen både her på bloggen, på Facebook-siden til Kreativ-i-tet og på Instagram; dermed har du flere muligheter til å delta og økte vinnersjanser. Vinneren blir trukket tilfeldig om 1 uke.

For å delta her på bloggen kan du skrive en kommentar i kommentarfeltet.

Lykke til!

***Ann Merete

Følg meg på
Instagram: @annmeretes
Snapchat: annmeretes
Facebook: Kreativ-i-tet

Lagre

Lagre

9 kommentarer

 • Svar Astri Cathrine 15. juni 2016 at 22:17

  Så kule! Kunne godt tenkt meg slike:)

 • Svar Tiril Severinsen 17. juni 2016 at 12:13

  Wow! Veldig fine var de, altså! En slik kunne jeg tenkt meg 🙂

 • Svar Nann Karin 17. juni 2016 at 16:01

  Følger både her og der .Dessuten så digger jeg blokker, penner,lister etc så selvfølgelig med i trekningen.

 • Svar Wibecke 17. juni 2016 at 20:57

  Fine blokker og enda finere blogg!

 • Svar Anita-Kristin 19. juni 2016 at 21:31

  Sååååå fine blokker! Ja,ønsker å vinne noe så fint!

 • Svar Ida 24. juni 2016 at 12:51

  Så stilig, enkelt, rent og fint med de duse fargene på bildene, og jeg elsker rosa! Ønsker gjerne å være med i trekningen, da jeg er ‘få-det-ned-på-papiret-menneske’ som må notere alt av gjøremål, planer og huskelister! Elsker bloggen din også – du inspirerer meg veldig!

  Ønsker deg en nydelig sommer

  • Svar KREATIV-I-TET 26. juni 2016 at 13:20

   Hei Ida!
   Tusen takk for fin kommentar! Dessverre var jeg litt treg til å få lagt ut at vinneren er trukket, det gjorde jeg den 22. juni. Veldig koselig å få kommenbtar fra deg uansett og jeg tenker nok at det blir flere konkurranser her i framtida. God sommer til deg også! 😀

 • Svar Inga 25. juni 2016 at 10:44

  Jeg vil gjerne være med i konkurransen. Og et spørsmål: hvor kommer de veldig fine koppene fra?

  • Svar KREATIV-I-TET 26. juni 2016 at 13:21

   Hei Inga! Jeg var dessverre litt treg med å få lagt ut at vinneren er trukket og konkurransen avsluttet. Men hyggelig at du ville være med uansett! Koppen er fra Kremmerhuset 🙂

  Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.