huset vårt hverdagsliv

Vi har kjøpt hus!

1. september 2016

Dette føles både crazy, kult, spennende, skummelt og alt på en gang!
Vi har kjøpt oss hus! Iiik!

Helt impulsivt var det kanskje ikke, vi har jo vært og sett på et par andre hus i løpet av året, men det var jo ikke sånn at vi var ute og leita aktivt. Søket mitt på Finn lå nå der som det hadde gjort en stund, og kom det noe som passet oss i pris, beliggenhet og standard kunne det jo hende vi ville dra en tur og se på det. Så også med dette, og jammen ble det ikke vårt.

nytt hus

Det vi liker med huset er at det er ganske mye billigere enn hus du finner andre steder rundt Oslo, men at det har like bra standard. Prisene på Hadeland har nemlig ikke tatt heeelt av ennå, som visse andre steder i Oslo-omegnet (jess, kom til Hadeland!). For ja, huset ligger på Hadeland og jeg skal flytte hjem! Eller hemmat som vi sier oppå der 😉 Det tar 50 min med bil eller tog å komme seg dit fra Oslo sentrum, og det ække gæli altså.

Også liker vi beliggenheten. Se så grønt og fint det er der, da! Og den fine hagen! Her har det bodd noen som virkelig har grønne fingre, så dette blir gøy, spennende og utfordrende å ta over. Her må det gros gartnertalent ganske fort! Godt jeg har noen flinke og erfarne foreldre rett i nærheten som kan lære meg opp, da. Jepp, bare 5 minutter unna dette huset bor foreldrene og lillebroren min, mens storebror er 10 minutter unna.

nytt hus

Og jeg er sååå klar for uteplass, så denne terrassen skal brukes flittig! Her kan det soles, spises, trenes …. ja, det man har lyst til egentlig! 🙂 Vi liker også veldig godt at garasjen har et stort rom på toppen på nesten 40 kvm der vi har planer om å lage kontor, verksted og studio. Både samboer og jeg blir selvstendig næringsdrivende nå, så det er jo helt genialt med en sånn plass. Tenk å ha space til å kunne gjøre stylinger og ta bilder, verksted til å mekke litt større DIYs og stor boltreplass for alle 3D-printerne til min kjære!

retro soverom

Huset er fra 1940, og noe av innsiden bærer litt preg av det. Stilen er kanskje ikke heeeelt vår, men det er sånt vi skal ordne etter hvert. Jeg viser dere bare ett rom i dag, og det er egentlig det morsomste; soverommet som har toalett i hjørnet! Tapetet er jo i grunnen styggfint og jeg liker det originale tregulvet man skimter under malingen der. Overetasjen har 4 rom som vi må finne ut av hvordan best kan brukes og kanskje gjøres om på, og første etasje har entré, kjøkken, stue i vinkel og bad.  Også er det uinnredet kjeller i bunnen.

nytt hus

Øverst på tomta står det en benk der vi skal sitte med kaffekoppen og skue utover hagen og huset vårt, og den fine bygda jeg i grunnen har savnet litt.

Det må jo bli bra!

Vi tar over huset 1. november, muligens litt før, så innen det må vi svinge oss rundt og legge leiligheten ut for salg. Så ja, nå kommer denne supersentrale og flotte klassiske bygårdsleiligheten øverst på Grünerløkka til salgs! Noen ting må fikses først, sånt som man har gått og tenkt på altfor lenge og egentlig burde gjort da man flyttet inn. Menmen. Det som venter er så fint at jeg gjerne stresser litt fram til det.

Foto: Eiendomsmelger 1 / Finn.no

***Ann Merete

Følg meg gjerne på
Instagram: @annmeretes
Snapchat: annmeretes
Facebook: Kreativ-i-tet

Lagre

6 kommentarer

 • Svar Merete 1. september 2016 at 08:58

  Å, herlighet så gøy!
  Så deilig det skal bli med så stor plass 🙂 Gratulerer!
  Klem Merete

  • Svar KREATIV-I-TET 4. september 2016 at 20:25

   Tusen takk, Merete! Gleder meg masse til bedre plass altså – og ikke minst uteplass! 😀 Klem!

 • Svar Maren Ingeborg Gråblomst 1. september 2016 at 09:11

  Masse gratulerer! Deilig med hage og boltreplass, og jeg håper du beholder den tapeten 😉

  • Svar KREATIV-I-TET 4. september 2016 at 20:25

   Tusen takk, Maren Ingeborg! 🙂
   Det skal bli superdigg! Og den tapeten skal få bli – i hvert fall en stund til vi har planlagt hvordan overetasjen skal bli. Klem!

 • Svar Anne-Linn 2. september 2016 at 21:16

  Gratulerer dere to! Morsomt at den urbane mannen din skal bli en landsens mann-tipper det blir supert for begge! Jeg digger tapeten! Lykke til med flytting og salg av leilighet 🙂 stor klem <3

  • Svar KREATIV-I-TET 4. september 2016 at 20:26

   Tusen takk, Anne-Linn! 😀 Ja, tenk det, det er nesten ikke til å tro! 😉 Men håper og tror at han vil trives, så tar vi jo gjerne i mot besøk, vet dere! Klem!

  Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.