soverom

Snart til salgs

28. september 2016

Åh, som vi har stått på den siste tida! Maling, sparkling, pussing, mer maling, snekring, boring og skruing. Vasking, rydding og fiksing. Bæring av tunge esker og møbler, heldigvis NED, fire etasjer. Nå begynner vi å bli veldig klare for salg av leiligheten og i dag hadde vi et par meglere innom på befaring. I morgen kommer det en til og så er det bare å kjøre på når vi har valgt den vi føler passer oss best. Vi satser på å få lagt ut leiligheten på Finn i neste uke og det blir så spennende!

soverom

I natt sov vi i nytt sengetøy, Olava fra Høie, som var såå mykt og godt! Det er det første sengetøyet vi… eh, jeg… har investert en del i, og jeg synes det var som en drøm å sove i. Egentlig hadde jeg tenkt å «spare» det til vi flytter inn i nytt hus, men så var det fristende å bruke til «styling» til salget, da 😉

 

***Ann Merete

Følg meg gjerne på:
Instagram: @annmeretes
Snapchat: annmeretes
Facebook: Kreativ-i-tet

Lagre

6 kommentarer

 • Svar Anne på Moseplassen 29. september 2016 at 09:00

  Godt jobba, og soverommet ser superlekkert ut!

 • Svar Silje 3. oktober 2016 at 13:16

  Ah! Så fint det ble! Utrolig fine fargekombinasjoner. Jeg gleder meg til å se hele leiligheten når den legges ut for salg! Lykke til med innspurt og salgsprosess!:)

  • Svar KREATIV-I-TET 4. oktober 2016 at 17:48

   Tusen takk, Silje! Det blir spennende, og noen endringer vil skje. Spisestue som faktisk er spisestue for eksempel 😉 Klem!

 • Svar signe pande 7. oktober 2016 at 12:03

  hei hei!
  Hvilken farge har du på veggen din? pent!

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.