generelt

Vi selger leiligheten, her er annonsen

12. oktober 2016

Så var endelig leiligheten lagt ut på Finn.no og vi venter superspente på visning og om noen er interesserte. Det er nesten litt for nervepirrende dette her og jeg regner med at pulsen stiger betraktelig når det nærmer seg budrunde, for det må vi jo bare håpe at det blir! 🙂 Visninger er søndag 16. oktober kl. 15-16 og tirsdag 18. oktober kl. 18-19.

Etter litt frem og tilbake med de som redigerer bildene ble vi endelig fornøyde. Ikke bare bare å være sånn bildenerd selv, da blir man kanskje litt ekstra pirkete? Her får du jo se det nyoppussa kjøkkenet vårt også, og selv om bildene ser litt grå ut er det veldig fresht altså! Mellom benken og overskapene er det forøvrig deilig mintblågrønn farge og ikke grått, men det har dere jo sett et glimt av litt lenger ned på bloggen her.

Ta gjerne en titt på annonsen her og del den gjerne med noen du tror kan være interessert.

collage leilighet til salgs

***Ann Merete

Lagre

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.