boligreportasje interiør jobb

Se boligreportasjen hjemme hos Maria Hole her

10. november 2016

Det er så gøy å se boligreportasjene Irene og jeg har vært rundt og gjort endelig komme på trykk! Til nå har vi hatt tre reportasjer på trykk i henholdsvis BoligPluss, Kamille og OBOS-bladet, og jeg tenkte jeg ville vise dere den som var i OBOS-bladet nr. 7 her nå. (Til nå har vi vært i 17 boliger og laget reporatsje, så det er masse mer å vente på at kommer på trykk!).

Vi var hjemme hos fine Maria Hole og familien i leiligheten deres på Sinsen. Maria driver Noes Design og er en superspennende person å snakke om interiør og innredning med! Masse gode tanker og reflekterte ord rundt hva ting betyr for oss. Noen ganger er det i grunnen kjipt å ha begrensninger på antall tegn i artikkelen! Vi er jo hjemme hos folk i flere timer og får skravlet ganske mye. Uansett ble jeg veldig fornøyd med denne, utrolig moro å skrive!

boligreportasje obosbladet maria hole noesdesign

boligreportasje obosbladet maria hole noesdesign

boligreportasje obosbladet maria hole noesdesign

boligreportasje obosbladet maria hole noesdesign

boligreportasje obosbladet maria hole noesdesign

boligreportasje obosbladet maria hole noesdesign

 

***Ann Merete

Følg meg gjerne på:
Instagram: @annmeretes
Snapchat: annmeretes
Facebook: Kreativ-i-tet

Lagre

2 kommentarer

 • Svar Annikken 11. november 2016 at 13:04

  Veldig fin reportasje – jeg har lest den allerede i OBOS-bladet:) Også kjenner jeg jo disse leilighetene ganske godt da. Og Sverre og Julia gikk på samme avdeling i barnehagen:)

  Jeg gjorde meg en tanke da jeg så på bildene – en tanke jeg har gjort meg mange ganger før;) – jeg savner mer oversiktsbilder! Savner å se hele rom og innredning i rommet (i dette tilfellet kjenner jeg jo leilighetene og lurer liksom på hvordan de har valgt å innrede med de store møblene. Eller et større bilde av sofaen som det står om i bildeteksten. Jeg vet ikke om det er du som velger ut bildene da, men her kom dagens ønske fra meg ihvertfall;)

  Ha en fin helg!

  • Svar KREATIV-I-TET 12. november 2016 at 14:06

   Hei Annikken! 🙂
   Tusen takk for det, koselig å høre!
   Det er redaksjonen/desken i bladene som velger ut bildene, så der har vi ikke så stor påvirkningskraft. Eller faktisk, til en reportasje vi solgte til Hytteliv nå fikk vi velge ut bildene selv faktisk – men det er et unntak. Vi hadde mange oversiktsbilder hos Maria, men de valgte dem tydeligvis ikke da (så kan man jo bare undre seg på hvorfor…).
   Fin helg til deg også, koselig å høre fra deg 😀
   Klem!

  Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.