giveaway print samarbeid vegg

Minner om Oslo – vinn innrammet plakat fra Wallstories

4. desember 2016

//Reklame – I samarbeid med Wallstories

wallstories oslo plakater

Det var rart å gi fra seg nøklene til Oslo-leiligheten til nye eiere. Plutselig var det ikke hjemmet vårt lenger, noen andre hadde med seg ting de skulle putte inn der. Tanker om farger de skulle male med og møbler de ville ha. Og da vi kjørte fra Sannergata var det med en klump i magen og litt svie bak øyelokkene. Ikke fordi vi ikke er glade for dit vi har kommet, men Oslo har jo vært hjemmet vårt i ganske mange år nå. Heldigvis er vi ikke så langt unna, og heldigvis har vi med oss mange minner om byen. Både i hjertet og hodet, men også på veggen.

(Se litt lenger ned for giveaway av en innrammet plakat!)

wallstories oslo plakater

Wallstories er et nyoppstartet nettgalleri som selger egenproduserte designplakater med norske motiver, hovedsakelig fra Oslo, men etter hvert også fra flere steder i Norge. Wallstories ønsker å fortelle historier du kan henge på veggen. Minner og motiver av steder som betyr noe for deg, eller som du liker. Jeg er så heldig å få samarbeide med Wallstories om å vise dere noen av de fine plakatene de har, og i tillegg dele ut en ferdig innrammet plakat til en av dere! Ta en titt i nettbutikken til Wallstories og skriv hvilken plakat du ønsker deg i kommentarfeltet – så er du med i trekningen. Legg igjen navn og e-postadresse også, slik at jeg får tak i deg om du vinner.

For ekstra vinnersjanser kan du delta på Instagram også, sjekk ut @annmeretes.

Frist for å delta: Fredag 9. desember.

Selv har jeg fått låne tre plakater med kjente og fine steder i Oslo. Jeg hang dem faktisk opp på veggen i leiligheten rett før vi skulle flytte fra Oslo, slik at jeg fikk vist dere her på bloggen. Og litt lenger ned kan du faktisk se bilder her fra huset også! 🙂

//Barcode Monokrom//
Barcode har blitt et kjent motiv for mange, men nå forsvinner det snart bak nye bygg. For en liten stund hadde vi i en skyline i Oslo, og om ikke annet kan man ha den på veggen når det ikke går an å se den ellers.

wallstories oslo plakater

//Kaldt på Ingierstrand//
Ingierstrand er et kjent og kjært reisemål om sommeren når solvarme kropper skal kjøles ned i Oslofjordkaldt vann. Stupetårnet er liksom en skulptur i seg selv, og Wallstories har foreviget det på en av plakatene sine. Riktignok på vinterstid, men fortsatt like vakkert.

wallstories oslo plakater

//Gull i Akerselva//
Og dere, bilde fra det nye huset! Jeg skal innrømme at dette omtrent er det eneste ryddige stedet i huset akkurat nå, for flytting skaper rett og slett totalt kaos. Uansett, på veggen her har jeg hengt opp en plakat av Akerselva, den har en nydelig blåfarge i bunnen og gullfarget elv. Ni kilometer lang bukter den seg fra Maridalen øverst til Bjørvika nederst, med 20 fall og hele 45 broer.

Jeg må forresten også nevne stolen til høyre, den var jeg så heldig å arve fra foreldrene mine! Såå fin da 🙂

wallstories oslo plakater

 

wallstories oslo plakater

Plakatene passer fint å henge sammen, eller alene, det kommer jo an på hva man har plass til. Det finnes mange flere motiver enn det jeg har vist her, bare sjekk ut nettbutikken til Wallstories og finn deg det du liker best. Kanskje du vinner en til veggen din? Eller kanskje det er her du finner den perfekte julegaven til han eller hun som digger Oslo-byen?

wallstories oslo plakater

wallstories oslo plakater

 

***Ann Merete

Følg meg gjerne på:
Instagram: @annmeretes
Snapchat: annmeretes
Facebook: Kreativ-i-tet

Lagre

19 kommentarer

 • Svar Ragnhild 4. desember 2016 at 21:17

  Coco Lapine – ABOVE. Dette likte jeg best. 🙂

 • Svar MrsPIN 4. desember 2016 at 21:48

  Likte bildet av Barcode best:) Nå som vi faktisk er tilbake i Oslo kunne jeg tenkt meg et Oslo-bilde;)

  Gleder leg til å se flere bilder av huset deres:)

 • Svar Yvonne 4. desember 2016 at 23:07

  De hadde jo så mange fine bilder! Jeg likte kanskje best motivet av og historien bak St.Hanshaugen dyrehave! Ante ikke at det hadde vært en dyrehave der. Så krysser fingrene for at det motivet kan henges opp på veggen min – så kan jeg fortelle historien om den norske og den svenske bjørnen, løver og aper til de som kommer på besøk til meg!

 • Svar Gry Strøm 5. desember 2016 at 08:54

  Åå, elsker motiv fra Oslo! Her var det mange fine. Jeg ønsker meg «Morgen i Holmenkollen» – da vil jeg gi det i bursdagpresang til min far som fyller 70 år på nyttårsaften. Han er født og oppvokst i Oslo, og er gammel skihopper, så syns det kunne passe 🙂 Krysser fingrene!

 • Svar annikken 5. desember 2016 at 10:59

  Her var det mye fint! Jeg falt for Groruddalen eller Frysja… Jeg tror jeg lander på Frysja og kyrsser fingrene:)

 • Svar Elin fra Sukhi 5. desember 2016 at 20:20

  Elsker Barcode, synes det er så fint både på ekte og i bilder/tegninger. Vakkert!

 • Svar Lina Maria Karlsen 5. desember 2016 at 22:24

  Greier ikke å velge favoritten av Barcode og Kaldt på Ingiærstrand! Satser på at jeg ikke blir diskvalifisert i konkurransen på grunn av det 😉

 • Svar SuperTove 6. desember 2016 at 10:06

  Gøy med Oslobilder. Etter snart 14 år i Oslo føles det som hjemme. Likte «Barcode monokrom» best – synd at de skal ødelegge den fine skylinen! Lykke til med flyttekaos, spennende å se hvordan dere får det etter hvert 🙂

  • Svar KREATIV-I-TET 10. desember 2016 at 19:57

   Hei Tove!
   Gratulerer, du ble trukket ut som vinneren her på bloggen! 😀
   Send meg gjerne en mail til mailkreativitet@gmail.com der du skriver adressen din og hva slags farge du ønsker på rammen (eik, hvit, svart, sølv) og om du vil ha med eller uten passepartout.

 • Svar Solveig Olafsrud 6. desember 2016 at 15:08

  Slike plakater liker jeg! Og jeg likte aller best «Akerselva», en turfavotitt i vår familie. Takk for tips om en fin nettbutikk!

 • Svar May Hege Paulsen 7. desember 2016 at 10:40

  Så utrolig fint dere får det, Ann Merete! Elsker arvestolen, den var helt nydelig. Apropos nydelig så måtte jeg gå inn og se på plakatene til Wallstories og om jeg blir vinneren så er det ingen tvil i min sjel: – Akerselva i rosegull! Herlighet, den var bare vakker. Jeg har ikke noe forhold til Akerselva, men samboeren min har så det hadde vært gøy å vinen den. 🙂

  Ha en flott førjulstid!

 • Svar Bente 7. desember 2016 at 13:19

  Hund på Bjølsen falt jeg for. 🙂

 • Svar Vibeke 7. desember 2016 at 15:14

  «Botsfengselet» i turkis er mitt førstevalg! Så utrolig kult med en plakat fra nabolaget mitt, men fra en vinkel som jeg aldri ser det fra 🙂

 • Svar Ann-Christin Lorentzen 7. desember 2016 at 22:38

  https://wallstories.no/galleri-oslo-plakater/barcode-monokrom
  Er mitt dypfølte juleønske. 🙂

 • Svar Wilson Alexander Halvorsen-Olsen 8. desember 2016 at 11:41

  Herlig blogg, bilder og posters. Jeg øsnker med det mørke barcode bilde, da vi flytter til Sørenga i slutten av desember og det hadde vært kult å hatt Barcode hengende i stuen 🙂

 • Svar Nina Haakenstad 8. desember 2016 at 21:35

  Favoritten er Akerselva 🙂

  Håper dere trives med å bli Hadlendinger igjen 🙂 rart hvordan de fleste flytter tilbake til hjemtraktene 😉

 • Svar Nann Karin 8. desember 2016 at 22:13

  Jeg er så blå om dagen, så jeg deltar i trekningen med å ønske meg Morgen i Holmenkollen 🙂

  Nyt daga`n

 • Svar Iselin Aartun 9. desember 2016 at 13:31

  Jeg ønsker meg «kaldt på Ingierstrand»!

 • Svar Iselin Aartun 9. desember 2016 at 13:33

  Jeg ønsker meg «kaldt på Ingierstrand»! ✨

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.