blogg

Velkommen hjem

11. desember 2016

Hurra! Ikke bare har vi kommet oss inn i hus og begynt så smått å finne oss til rette, bloggen har kommet hjem også!

Etter å ha vært med i stallen til United Influencers siden starten for to år siden, har jeg valgt å trekke meg ut for å gå solo igjen. Jeg ser fram til å drive bloggen selv, og har startet med å sette opp et nytt design jeg liker veldig godt. Litt smårydding her og der gjenstår nok, men akkurat nå kjennes det veldig deilig å være «fri» igjen.

Det går heseblesende fort mot jul nå, og det er litt trist at det ikke har vært noe som helst jul her inne på bloggen i år. Det har jo sine naturlige årsaker, med flytting og alt, men litt dumt uansett. Jeg liker jo så godt jul og juleforberedelser! Lover å komme sterkere tilbake på den fronten og bloggfronten generelt. Jeg håper at den «nye» bloggen faller i smak!

Vinnere av giveaway!

PS: Vinnere av giveaway’en jeg har hatt i samarbeid med Wallstories er trukket.

På bloggen var det Supertove som vant et innrammet bilde, mens på Instagram var det Lina som vant et innrammet bilde til seg selv, og en plakat til en venn.

Gratulerer!

sau i solnedgang

Nye naboer ønsker oss velkommen. Trivelig 😀

***Ann Merete

Følg meg gjerne på:
Instagram: @annmeretes
Snapchat: annmeretes
Facebook: Kreativ-i-tet

Lagre

Lagre

3 kommentarer

 • Svar Merete 11. desember 2016 at 21:35

  Så gøy med blogging helt på egne bein igjen☺️ Det er deilig å være helt «fri». Gleder meg til å se mer av hus og alt som hører til?

  • Svar annmerete 11. desember 2016 at 23:49

   Ja, det kjennes bra! 🙂 Er takknemlig for tiden der, men nå føltes det på tide å være uavhengig igjen. Gleder meg til å dele mer også! Klem 🙂

 • Svar Tove Hansen 15. desember 2016 at 23:00

  Næmmen, så utrolig artig og hyggelig! Hurra. Jeg som aldri vinner noe… haha.

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.