blogg Vixen Influencer Awards

Semifinalist i Vixen Influencer Awards 2017

18. desember 2017

Jeg er så glad, stolt og ydmyk over at juryen har plukket meg ut som en av ti semifinalister i interiørkategorien i Vixen Influencer Awards 2017!

I min 14 år lange bloggkarriere (ja, så lenge har det faktisk blitt) er dette noe av det største jeg har opplevd som blogger. Jeg er kjempestolt av at juryen plukket meg ut blant masse nominasjoner og finner meg verdig som semifinalist. At de ni andre semifinalistene er interiørbloggere og -influencere jeg virkelig ser opp til og beundrer, gjør det ikke mindre stas.

amaryllis i vase

Juryen skriver dette om interiørkategorien: Årets influencer innen interiør har et hjerte for interiør og et øye for detaljer. Influenceren har full oversikt over trender og tendenser på interiørfronten, og bobler over av inspirasjon, kreativitet og originalitet som skaper engasjement. I tillegg til kategorispesifikke kriterier som nevnt før her, har juryen vurdert hver enkelt influencer etter en rekke kriterier, blant annet brukeropplevelse; førsteinntrykk, design, tekst, bilder og annet i forhold til kvalitet og opphavsrett, innhold; kvalitet, kvantitet, merking av annonser/kommersielle samarbeid og SEO samt engasjement. Du kan lese mer om hvordan juryen jobber og hvem de er her.

jul ved pianoet

Av de 10 semifinalistene er jeg den med desidert minst følgere, så jeg blir superglad for hver stemme jeg kan få. Det er lov å stemme på nytt hver 12. time fram til 15. januar og synes du jeg fortjener en plass i finalen kan du gå til denne siden og scrolle ned til interiør, jeg ligger nederst der 🙂

De to bildene viser litt julestemning fra heimen. I dag tok jeg en skikkelig julevask av stua, kjøkkenet og gangen, og det meste av pynten har kommet fram. Juletreet fikk også gjøre entré i dag, etter en liten akklimatiseringspause i garasjen. Vi var oppe i skogen til broren min i går og sagde ned et fint tre vi fant, og jeg gleder meg til å vise dere når det har fått på seg finstasen.

Jeg håper du har fine førjulsdager!

Hjelp meg videre til finalen i Vixen Influencer Awards 2017 med en liten stemme her.

***Ann Merete

Følg meg gjerne på
Instagram: @annmeretes
Snapchat: annmeretes
Facebook: Kreativ-i-tet
Bloglovin’: Kreativ-i-tet

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.