Om meg

Hei!

Denne bloggen drives av Ann Merete Slåttland. Bilder og tekst er produsert av meg så fremt ikke annen informasjon er oppgitt. Ønsker du å låne bilder er det hyggelig, men da må du kreditere meg/bloggen og lenke tilbake hit. Bilder til kommersiell bruk må avtales med meg.
(If you want to use any of my photos, please give me or the blog link credit. For commercial use, please contact me).

Jeg er opprinnelig Hadelandsjente som etter å ha bodd nesten 16 år borte fra bygda, har flyttet tilbake. I november 2016 tok samboer Even og jeg over huset vårt i Søndre Oppdalen og vi er glade for større plass, hage og selvfølgelig noen oppussingsprosjekter! På bloggen viser jeg bilder fra hjemmet vårt, oppussing, ting jeg lager, trender og annen inspirasjon innenfor interiør og DIY (gjør-det-selv).

Jeg jobber som frilansjournalist i mitt eget firma, Kreativ-i-tet. Se mer om det her.

Jeg tilbyr også kursing og opplæring for bedrifter (og andre som vil lære!) i Instagram. Se mer om det her.

Foto, skriving, interiør og DIY er passions og jeg håper jeg kan inspirere deg med det jeg deler her på bloggen!

Her kan du se hva jeg har bidratt til i forskjellige reportasjer og pressesaker.

Bloggen har egen Facebookside
Følg meg på Instagram: @annmeretes
Følg meg på Snapchat (og få se #behindthescenes): annmeretes
Pinterest: http://pinterest.com/annmeretes/

Send meg gjerne en mail på mailkreativitet@gmail.com eller bruk kontaktskjemaet.

 

god morgen norge tv2 ann merete

//
Welcome to my blog!
I love creativity, photo and interior, and this blog is about that!
I want to share ideas and hopefully inspire you with my photos!
Follow me on Facebook.
Snapchat: annmeretes
Follow me on Instagram: @annmeretes
Pinterest: http://pinterest.com/annmeretes/
Or email me: mailkreativitet@gmail.com

Lagre

Lagre

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.