Personvernerklæring

Kreativ-i-tet Ann Merete Slåttland er opptatt av at personopplysninger som mottas behandles trygt og i henhold til gjeldende lover om personvern.
Nedenfor finner du informasjon om hvordan bedriften håndterer personopplysninger som innhentes fra brukere av denne nettsiden, samt deltakere som melder seg på kurs.

Hvem er vi

Kreativ-i-tet er et enkeltpersonforetak med org.nr. 999051170MVA som eies og drives av Ann Merete Slåttland.
Bedriftens nettadresse er: https://kreativ-i-tetblogg.com
Lurer du på noe om denne personvernerklæringen, eller andre ting, kontakt Kreativ-i-tet v./Ann Merete Slåttland på mail via dette skjemaet, eller på telefonnr. 952 66 120.

Hvilke personopplysninger som samles inn og hvorfor de samles inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på blogginnlegg, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Kontaktskjemaer

Når besøkende legger igjen en melding i kontaktskjemaet, vil navn og e-postadresse bli synlig i e-postmeldingen som bedriften mottar. Opplysningene brukes kun til å svare på meldingen, og innsendt informasjon oppbevares kun for egen nostalgis skyld og ikke til noen som helst markedsføring. Det er kun Ann Merete Slåttland som har tilgang til disse opplysningene.

Når besøkende melder seg på Instagram-kurs via kontaktskjemaet på påmeldingssiden, sendes informasjonen som legges inn i skjemaet til Kreativ-i-tet Ann Merete Slåttland på en e-postmelding. Disse opplysningene behandles: For- og etternavn, evt. bedriftsnavn, evt. Instagram-navn, e-postadresse og telefonnummer. Opplysingene brukes til å registrere kursdeltakere, korrespondere med kursdeltakere via e-post, sende faktura til kursdeltakeren via regnskapsprogrammet Fiken, samt sende ut kursmateriell i forbindelse med kurset. Det er kun Ann Merete Slåttland som har tilgang til disse opplysningene.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på blogginnlegg, kan du be siden om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Analyse

Denne nettsiden bruker Google Analytics som analyseverktøy. Formålet med det er å se hvor mange lesere hvert blogginnlegg har, og hvor mange som besøker nettsiden. Her kan du lese Google Analytics sin personvernerklæring.
Hvis du ikke ønsker å bli sporet av Google Analytics, kan du benytte et nettlesertillegg til å blokkere sporingen: Google Analytics’ bortvalgsalternativer.

Hvor lenge oppbevares opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar på blogginnlegg, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Opplysninger som sendes inn av deg i forbindelse med kurspåmelding, oppbevares internt i bedriften på ubestemt tid, men vil ikke brukes til markedsføringsformål eller deles med tredjeparter med mindre det er nødvendig for å gjennomføre inngåtte avtaler eller for å oppfylle rettslige forpliktelser. Dette kan være politi, skattemyndigheter, domstoler eller andre offentlige myndigheter.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Nettstedet bruker kryptering med HTTPS. Hvis du vil forsikre deg om at en side er kryptert vil det stå «https» i stedet for bare «http» i nettleserens adressefelt. De fleste nettlesere vil også vise en hengelås.

Formålet med kryptering er å sikre en trygg datakommunikasjon mellom server (nettstedet vårt) og klient (datamaskinen din). Dette inkluderer et digitalt sertifikat som skal bevise at nettstedet og dets avsender er ekte.

Endringer

Hvis det skulle skje endring endring i våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du finner her.